Cu noua serie de cutter plottere SummaCut FX, Summa devine invincibila pe piata in raportul performanta – pret

Considerat uneori ca fiind poate mai putin incitant decat alte sisteme din industria printului, procesul de taiere reprezinta, de fapt, un procedeu pe cat de important, pe atat de complex pentru specialistii in domeniu. O taiere care nu este executata corespunzator conduce adesea la nedoritele intarzieri din sistemul de productie si la scaderea productivitatii pe termen lung.

Dedicata de peste doua decade inovatiei in domeniul cutter plotterelor, prin modelul Summa D140FX compania belgiana Summa BVBA propune pietei cea mai buna solutie de taiere pe contur la un pret convenabil.

Lansat in 2015, noul Summa D140FX preia de la modelul mai avansat SummaCut D140 toate atuurile concepute special pentru fluidizarea procesului de taiere si, implicit, de productie.

Beneficiind de un sistem usor de incarcare a rolelor cu material si de un panel de comanda prietenos, cutter-plotterul se adapteaza unei game largi de materiale: de la cele standard, reflectorizante pana la materiale de tip halografic, metalizate, laminate.

Configuratie de inalta precizie pentru taierea pe contur

V-ati gandit ce se poate intampla cu materialul atat de important pentru client daca va fi deformat la prelucrare? Modelul Summa D140FX a fost creat tocmai pentru a evita acest tip de probleme.

Sistemul automat de aliniere optica OPOS X (Optical Positioning System) ofera siguranta unei taieri optime pe contur, datorita sistemului de 4 pana la 128 de puncte de reper. In plus, acuratetea taierii este sustinuta automat de catre echipament prin posibilitatea identificarii unor coduri de bara, functie care permite taierea pe contur fara interventie umana si cu mare exactitate, chiar si pentru proiectele mai ample.

Modul standard pentru taierea pe contur

Dotat cu sase role fixe, Summa D140FX permite taierea pe contur pentru 9 dintre cele mai folosite latimi standard pentru materiale: 137cm, 122cm, 100cm, 91cm, 75cm, 61cm, 50cm, 40cm, 30cm.

Dispunand de un cap de taiere compact, modelul FX imbina tehnologia drag knife cu functia FlexCut datorita careia se poate realiza o desprindere usoara de pe material a portiunilor perforate.

Beneficiind de parametrii tehnici foarte buni si accesorii specializate, modelul Summa D140FX reprezinta in momentul de fata un sistem fiabil de taiere pe contur, fiind recunoscut pe scara larga pentru eficacitatea si pretul avantajas pe care-l ofera utilizatorilor.