Jungle Media alege Epson SureColor SC-S80610 si Epson B6000 prin Dacora Print pentru imprimarea celor mai pretentioase proiecte large format ale companiei

Pentru cei care cunosc domeniul productiei publicitare, Jungle Media este deja un nume cu rezonanta. Cu o experienta de 15 ani pe piata din Romania, Jungle Media ofera o multitudine de servicii afiliate industriei de profil: materiale promotionale, afise, printuri pe canvas, autocolant, tapet, precum si printuri pentru standuri si casete luminoase.

Prezent in standul Dacora, la editia de anul acesta de la Print&Sign, Paul Gumeniuc, General Manager la Jungle Media ne-a vorbit despre experienta pe care a acumulat-o cu Epson SureColor SC-S80610 pentru unele dintre cele mai dificile lucrari derulate de echipa sa.

Am ales Epson SureColor SC-S80610 pentru ca reuseste sa realizeze, la o calitate foarte inalta si cu un cost redus de productie, grafica intr-o paleta foarte larga de culori pe o varietate de materiale. Cu ajutorul echipamentelor de la Epson am reusit sa ducem la indeplinire, eficient si respectand deadeline-urile, proiecte complexe, cu o grafica ce impresioneaza prin efectele metalizate si degradeurile fine.

 

Paul Gumeniuc – Jungle Media

Datorita tehnologiei PrecisionCore dezvoltata la nivelul dublului cap de imprimare Epson MicroPiezo TFP si a modului Precision Dot, SureColor SC-S80610 imprima cu o acuratete foarte ridicata pe o serie larga de suporturi specifice semnalisticii, afisajelor, decoratiunilor.

La acestea se adauga certificarea de reproducere cu o precizie de 98.2% a culorilor solide Pantone pe care acest model a primit-o la evaluarea realizata de Pantone, folosind ultima formula de cerneala UltraChrome GS3 cu rosu, alb sau argintiu.

Cu Epson SC-S80610 ne bucuram de un mare avantaj pe piata, acela de a putea oferi clientilor exigenti lucrari in culori uimitoare, realizate fara eroare si care pot produce efecte speciale de ultima ora”, adauga Paul Gumeniuc.

De asemenea, Jungle Media mai foloseste si modelul Epson B6000 care imprima pe material compatibil cu cernelurile Dye/Pigment, precum autocolant, canvas, tapet, permitand un gamut de culoare extins.

“Imprimantele sunt utilizate zilnic, pe tot parcursul programului de lucru, iar aportul lor in business-ul nostru este unul remarcabil. Cel mai mare avantaj este acela al reducerii costului de productie, fara sa afectam calitatea produselor pe care le oferim in final clientilor nostri. Si mai mult decat atat! Avand imprimantele Epson la dispozitie, niciun lucru nu este dificil.”

Am reusit sa ne facem un renume pe piata din Romania datorita entuziasmului si eforturilor de perfectionare pe care le depunem zi de zi in activitatea noastra, iar dedicarea, expertiza, precum si interesul pentru inovatie de care da dovada echipa Dacora Print ne asigura climatul tehnologic pentru performanta in domeniu„, subliniaza Paul Gumeniuc.