Industria finisarii produselor tine pasul cu tehnologia digitala ce a cuprins intregul sector al imprimarii large-format. Profesionistii din acest domeniu au acum la indemana produse avansate dedicate optimizarii procedeelor de taiere si de finisare de care depind atat de mult reusita si livrarea la timp a intregului proiect.

Acum, specialistii din semnalistica se pot baza pe experienta deosebita acumulata de echipa de ingineri ai companiei Summa in completarea procesului de imprimare cu cele mai eficiente echipamente pentru o coordonare desavarsita intre procesul de imprimare si cel de finisare.

Acum, la Fespa, Summa expune unele dintre cele mai inovative tehnologii dezvoltate special pentru eficientizarea fluxului de productie din atelierele de semnalistica – sistemul ADC (Automated Depth Control) si routerul HF (High Frequency).

 Conceput pentru controlul automat al taierii in profunzime pentru linia de flatbed cuttere Seria F, sistemul ADC este o optiune care faciliteaza si accelereaza schimbarea de instrumente, lame sau freze, prin intermediul unei masurari foarte precise realizate de un fascicul de lumina. Sistemul este disponibil pentru toate instrumentele modulului tangential, precum si pentru modulul rotativ si router.

Integrat in partile laterale ale mesei de taiere, fie doar la dreapta sau doar la stanga, fie atat la dreapta, cat si la stanga, ADC permite operatorului sa simplifice si sa creasca viteza de reglare a ustensilelor de taiere. Asadar, acest sistem previne erorile de configurare ce ar putea surveni in decursul procesului de taiere si ajuta la o mai buna economisire a materialelor.

Eficienta optiunii ADC, combinata cu varietatea instrumentelor de care dispun echipamentele Summa, permite prelucrarea unei game largi de substraturi, de la vinil, hartie si plastic si pana la carton, PVC, material textil.

In plus, datorita vitezei ridicate a routerului High Frequency, este posibila procesarea cu usurinta chiar si a materialelor rigide, precum lemn, ACP, MDF, acril.

Vizitatorii vor putea urmari aceste sisteme in actiune pe flatbed cutter-ul Summa F2630, modelul de mari dimensiuni (2.65 x 3.05m) proiectat pentru a indeplini cele mai exigente cerinte de diversitate si flexibilitate ale pietei din aceasta industrie. Clientii vor fi surprinsi cum, in doar cateva secunde, echipamentul isi va schimba ustensilele de lucru, marind productivitatea si inlaturand erorile operatorilor ce ar putea conduce la pierderi de material.

Eficienta sporita, productivitate ridicata, usurinta in utilizare, durabilitate, flexibilitate sunt doar cativa dintre factorii pe care Summa ii are in vedere atunci cand configureaza fiecare model lansat pe piata.

Dacora si Summa va asteapta la Fespa 2017, Hamburg, in standul C73 – B7 pentru a testa puterea de finisare a produselor Summa.