Gama de imprimante pentru semnalistica Epson SureColor SC-S cu eco-solvent si SC-F pentru industria textila isi dezvaluie potentialul artistic la Fespa 2017

In perioada 8 – 12 mai 2017, specialistii Epson si Dacora Print va asteapta in standul Epson D45 – A1 la FESPA 2017, Hamburg, pentru a patrunde impreuna in lumea imprimarii digitale avansate.

Fie ca vorbim despre imbracaminte si moda, fie despre semnalistica sau design interior, din ce in ce mai multi clienti se orienteaza spre imprimarea digitala, pentru ca este rapida, durabila, eficientizeaza costurile si permite personalizarea.

In prezent, se asteapta ca industria sa poata crea produse de cea mai buna calitate la cel mai bun pret, ceea ce se reflecta in succesul gamei noastre de imprimante SureColor peste tot in lume”, a delcarat Richard Barrow, Senior Product Manager, LFP Signage, Epson Europe.

Vizitatorii vor putea admira cum arta se imbina perfect cu tehnologia in modelele create de apreciatul designer de imbracaminte pentru femei, Richard Quinn, si imprimate pe tesaturi si folie Mylar cu ajutorul printerului cu sublimare Epson SureColor SC-F9200. Richard Quinn, care va fi prezent in stand pe parcursul primelor doua zile ale evenimentului, este castigatorul premiului international H&M Design Award 2017 si foloseste tehnicile de imprimare inkjet SureColor de la Epson in studioul sau din Londra, unde isi realizeaza colectiile si organizeaza workshop-uri de imprimare digitala pentru noi designeri. “Imprimarea digitala imi da multa libertate in creatie si imi permite sa aplic modelele mele nu numai pe tesaturi si folie Mylar, ci si pe produse finite”, marturiseste designerul. “Pot realiza efecte vibrante si stiu ca imi este usor sa potrivesc culorile pe diferite materiale si produse.”

Imprimanta de top a seriei de printere cu sublimare large-format Epson SureColor SC-F9200 a fost conceputa pentru productia de inalta calitate a hainelor si echipamentelor sportive, a textilelor pentru designul interior, a aplicatiilor soft signage si a steagurilor, permitand viteze de imprimare de aproximativ 100m²/h in modul Draft si calitate fotografica la rezolutii de 720 x 1440dpi. Imprimarea digitala cu sublimare pe textile nu numai ca usureaza realizarea modelelor, redand cu naturalete uimitoarele culori, dar permite ca textilele imprimate prin aceasta metoda sa fie nu numai expuse pe podium, ci si purtate.

Aplicatii de design interior apartinand Evgeniei Guliev de la Universitatea Niederrhein din Germania, precum si designul a zece studenti de la Universitatea Birmingham din UK vor putea fi realizate in stand cu ajutorul imprimarii flexibile de la Epson care permite o larga varietate de produse pentru decorul interior.

Si pentru ca dezvoltarea industriei textile a atras si cresterea cererii pentru imprimarea digitala direct-to-garment, vor fi expuse in cadrul standului mostre de tricouri imprimate cu modelele lui Richard Quinn si ale specialistului in tricouri Ranitex pe SureColor SC-F2000 DTG. Aceasta va fi in actiune pe parcursul evenimentului, aratand de ce clientii se pot baza pe o imprimanta usor de utilizat, rapida si care asigura o productie ridicata si cu o calitate exceptionala a imprimarii, atat pe tricouri de bumbac si poliester, cat si pe sacose, sepci, sorturi sau alte articole de moda. Mai mult decat atat! Clientii vor putea sa-si creeze propriul lor design pe tricouri, datorita sistemului touchscreen inovativ propus de YRStore numai in standul Epson.

Vizitatorii vor vedea in actiune capul de lista al seriei de imprimante cu eco-solvent de la Epson, SureColor SC-S80610 cu zece culori, printre care rosu, alb si metalic, care indeplineste cele mai exigente cerinte de culoare ale clientilor. Cei prezenti vor putea lua acasa mostre de tapet imprimate cu SC-S80610 pe Digimura Tactile de 2.2m finisate cu sistemele Fotoba, convingandu-se astfel ca seria SureColor SC-S este solutia ideala chiar si pentru materialele dificil de imprimat precum tapetul, tocmai datorita sistemului de control automat al tensionarii in rola.

Vitezele de imprimare remarcabile si calitatea desavarsita a printurilor realizate la Fespa 2017 pe imprimantele SureColor SC se datoreaza, in mod special, capetelor de imprimare MicroPiezo TFP create si produse in intregime de Epson, pe baza uneia dintre cele mai avansate tehnologii inkjet din lume – tehnologia PrecisionCore.

SureColor este invincibila cand vine vorba despre calitate, productivitate, fiabilitate, eficienta din punct de vedere al consumului de cerneala si al costurilor mici de intretinere – si asta vom demonstra la Fespa!”, a adaugat Richard Barrow.

Va asteptam la Fespa 2017 in standul D45 – A1 pentru a va materializa cu EPSON ideile creative.