Epson SureColor SC-F2000 imprima autentic textilele personalizate Zivara

Cand a demarat proiectul Zivara Creative Shop pe piata romaneasca, Loredana Pirvu si-a propus sa raspunda unui public pentru care manifestarea artistica se identifica cu produsul finit. Pasionata de designul vestimentar, antreprenoarea isi propune ca modelele sale sa fie autentice, iar cu ajutorul artei digitale chiar reuseste sa isi atinga acest obiectiv.

De ce clientii ar alege un tricou personalizat de la Zivara? Un astfel de tricou, creat special pentru client sau realizat la cererea acestuia, va da celui care il poarta o anume distinctie, datorita unicitatii. Este vorba despre ceea ce simte un client atunci cand poarta creatiile Zivara. Brandul numara 10 categorii de modele: Digital Nature, Drawing, Birds Shot, Hipster Style, Life, Humans Machines, Shoes Art, Watercolor, Color Shapes si Minions Heroes.

Sursa mea de inspiratie este frumosul”, ne marturiseste Loredana “si il caut in orice vietate, in orice om, in lucruri, in situatii ale vietii, in sentimente bune sau rele. Toate au ceva frumos ce poate fi transpus prin grafica si putem face o poveste frumoasa prin asocierea lor. Le putem da viata prin expresivitatea graficii si astfel transforma si articolele vestimentare banale in ceva graitor.”

Intregul demers de implementare a ideii sale a fost o adevarata provocare. Imprimarea digitala este un domeniu relativ nou pentru magazinele online de acest tip din tara noastra si a fost nevoie, mai intai, de o analiza amanuntita a pietei, de cautari si testari de echipamente direct-to-garment.

Consultanta pe care a primit-o de la Dacora, atat in timpul testelor, cat si dupa, precum si asigurarea transportului, a instalarii si accesul la un service competent din partea specialistilor companiei au jucat un rol decisiv in achizitionarea imprimantei Epson SureColor SC-F2000 pentru afacerea sa. Instalarea s-a facut usor, la fel si setarea acesteia, primind toate informatiile de care echipa Loredanei avea nevoie pentru a se acomoda cat mai repede cu echipamentul.

Am ales o imprimanta Epson datorita calitatii imaginii printate. Daca celelalte imprimante vizionate m-au multumit, Epson m-a impresionat cu siguranta. A fost peste nivelul asteptarilor mele si m-a facut sa spun da. In sfarsit, creatiile mele grafice ajung pe textile exact asa cum mi le imaginez eu, incepand de la coloristica la cele mai mici detalii”, a adaugat Loredana.

Epson este cunoscut in piata pentru imprimantele sale fiabile si calitative, iar faptul ca acest echipament a fost conceput si construit in intregime de Epson a reprezentat o garantie in plus in alegerea acestuia.

Sa-ti personalizezi propriul tricou sau alte materiale textile este o experienta care implica emotional cumparatorul. Tocmai de aceea este atat de important pentru Zivara sa aiba clienti satisfacuti, atat de creatia propusa, cat si de calitatea obtinuta. Ceea ce impune, de altfel, folosirea doar a materialelor de calitate superioara si a echipamentelor care sa ofere excelenta in prelucrare.

Epson SureColor SC-F2000 permite o imprimare performanta, o eficienta a costurilor si o fiabilitate ridicata. In acelasi timp, datorita sistemelor de curatare automata a capului de imprimare si metodelor de recirculare in interior a cernelii albe, imprimanta comporta o mentenanta usoara, inclusiv costuri scazute de intretinere, fiind un model ideal pentru firmele mici si mijlocii.

Tehnologia de varf PrecisionCore pe care o incorporeaza capul de imprimare de la Epson, MicroPiezo TFP, permite realizarea de grafica complexa, cu o inalta acuratete a imaginii si intr-o paleta larga de culori. Pentru a oferi clientilor un serviciu la comanda, echipa Loredanei se bazeaza pe rapiditatea cu care sunt imprimate materialele textile cu grosime de pana la 25mm si cu o combinatie de minim 50% bumbac (tricouri, sepci, bluze, maiouri, sacose, sorturi).

De asemenea, fiind vorba de articole vestimentare care vin in contact direct cu pielea, este foarte importanta nu numai alegerea materialului pe care se va face imprimarea, dar si cerneala cu care se va imprima. Epson a ales o cerneala certificata eco – Epson UltraChrome DG – imprimeul rezultat fiind neted la atingere, nu se crapa si dureaza la foarte multe spalari.

Magazinul online Zivara reprezinta o noua generatie de afacere, ce are in centru manifestarea artistica, afacere care se intemeiaza pe produse personalizate cu valoare adaugata.

Perfecta pentru creativitatea individuala, imprimanta Epson SureColor SC-F2000 faciliteaza procesul de transformare a propriei creatii in produse finite, deschizand astfel noi perspective de profit pentru micile afaceri ale artistilor si designerilor.