Extinzandu-ne serviciile cu ajutorul inovatiei de la EPSON

 Atunci cand dorinta de a investi in tehnologie se impleteste cu necesitatea de a imbunatati serviciile, efectele sunt benefice pe termen lung, atat pentru companie, cat si pentru clientul final: lucrari realizate la calitate superioara, fidelizarea clientilor deja existenti, atragerea unor noi clienti, eficientizarea costurilor, marirea productivitatii.

Acesta este si cazul companiei Wizardz Design&Print – un centru de imprimare de renume pentru clientii din Cape Town, Africa de Sud, care si-a inceput activitatea cu mai bine de 20 de ani in urma. Printre nenumaratele servicii din aria productiei publicitare oferite de companie, se regaseste si printarea in format mare, unde Andrew Pittaway – proprietarul de la Wizardz Design&Print – a identificat nevoia da a imbunatati serviciile pentru a-si pastra clientii multumiti, a-si mari cifra de afaceri si volumul de vanzari.

Astfel ca vechiul echipament care servise bine compania atatia ani a devenit in timp depasit atat de evolutia si diversitatea materialelor pe care se imprima, cat si de termenele de livrare stranse ale clientilor centrului. Echipa de la Wizardz Design&Print avea nevoie de o imprimanta performanta, care sa permita realizarea unui volum si mai mare de lucrari intr-un timp mai scurt si la o calitate a imprimarii mai buna, adaptat noilor suporturi media si cerintelor mai complicate ale clientilor si care sa nu creasca nici costurile finale ale acestora. Sa se fi inventat oare echipamentul ideal care sa le poata face aproape pe toate?

Testele si studiile realizate pe cele doua imprimante propuse de reprezentantul John Panton de la Digital Distributors cu care Andrew Pittaway s-a consultat in demersul achizitionarii noului produs au indicat, fara nici un dubiu, ca solutia optima pentru indeplinirea obiectivelor companiei este alegerea imprimantei EPSON SureColor SC-S30610.

 Optand pentru tehnologia EPSON, dai valoare serviciilor tale

 “Din ce in ce mai multi clienti aleg acum Wizardz, pentru ca noi putem sa le oferim calitate exceptionala la imprimare, rapid si eficient”, ne marturiseste Andrew Pittaway.

Diversitatea materialelor pe care se pot imprima imagini (vinil, panza, folie transparenta, hartie fotografica si o gama larga de substraturi comune pentru bannere), viteza ridicata de imprimare, in functie de modul ales de pana la 29.4 m²/ora, precum si multitudinea produselor ce se pot realiza cu ajutorul echipamentului (postere, inscriptionari, bannere, backlit-uri, materiale pentru punctele de vanzare, decoratiuni interioare, imagini de expozitie, huse de masina), toate acestea reprezinta trasaturi esentiale pe care orice utilizator al tehnologiei imprimarii in format mare le cauta.

Multi dintre clientii companiei sunt decoratori si designeri de interior si este foarte imbucurator pentru acestia sa poata folosi atat de repede printurile facute pentru decorarea peretilor datorita faptului ca cerneala se usuca rapid.

Ca si celelalte doua imprimante de format mare de la EPSON, SureColor SC-S50610 si SC-S70610, SureColor SC-S30610 respecta mediul inconjurator: “Traim si lucram intr-unul dintre cele mai frumoase orase ale lumii, astfel ca este foarte important pentru noi sa dam atentie efectelor pe care echipamentul pe care-l achizitionam le poate avea asupra mediului inconjurator”, a declarat Pittaway. “Cernelurile imprimantei nu contin componente organice volatile, ceea ce-i confera brandului EPSON caracterul de prieten al naturii si al personalului care utilizeaza echipamentul – personalul nostru nu este nevoit sa inhaleze substante toxice in timpul procesului de imprimare.”

Si pentru ca vorbim despre un oras din Africa de Sud, unde costul curentului electric este ridicat, echipa de la Wizardz este foarte incantata ca aceasta imprimanta respecta regulile ENERGY STAR®, avand un consum foarte scazut comparativ cu celelalte imprimante de talia ei.

Schimbarea este intotdeauna binevenita, mai ales cand are ca scop facilitarea activitatii zilnice si eficientizarea costurilor. “Concurenta este stransa in afacerea noastra, de aceea suntem cu ochii pe costuri, iar aceasta imprimanta ne va economisi bani pe termen lung. Cernelurile sunt mai competitive din punct de vedere al costurilor fata de ceea ce foloseam inainte.

Manevrele de mentenanta si de curatare ale imprimantei, precum si de schimbare a rolelor de media pot fi facute direct de catre personalul de la Wizardz, ceea ce implica scaderea costurilor, productivitate ridicata si simplitate in utilizare.

Imi place sa reprezint brandul EPSON; de-a lungul experientei mele, echipamentele purtand aceasta marca au o rata de defectare mult mai mica decat orice alte imprimante de pe piata”, ne declara John Panton de la Digital Distributors. “Costa foarte putin sa le repari si sa le intretii”, continua consultantul, “iar clientii mei obtin o performanta deosebita de la imprimantele EPSON dupa 5 ani si chiar mai mult – un rezultat exceptional intr-un domeniu in care tehnologia este in continua schimbare.

Alegerea lui EPSON SureColor a adus zambetul pe buzele clientilor

Clientii nostri sunt impresionati de calitatea ridicata a rezolutiei printului, indiferent de suportul media pe care se face imprimarea cu SureColor”, a declarat Andrew Pittaway. “(…) am reusit ca economiile pe care noi le-am facut in privinta costurilor utilizand EPSON SureColor sa le transferam clientilor nostri, care acum zambesc aproape la fel de mult ca si noi! SC-S30610 ne va ajuta cu siguranta sa ne indeplinim obiectivele de crestere ale afacerii noastre”, afirma proprietarul de la Wizardz.