Imprimanta Epson SureColor SC-S80610 cu 10 culori reproduce cu o acuratete de 98.2% culorile solide Pantone

Imprimanta de top a seriei de echipamente large format pentru semnalistica si afisaje – Epson SureColor SC-S80610 – a primit certificarea Pantone pentru acoperirea in proportie de 98.2 a culorilor solide Pantone din PANTONE MATCHING SYSTEM®. Evaluarea Pantone s-a realizat prin testarea acestui echipament in modul 1.440×1.440 dpi cu 36 de treceri, pe ILFORD Nano Solvent Premium Photo Paper Gloss.

 Aceasta certificare pune in evidenta, inca o data, potentialul creativ pe care SureColor SC-S80610 il are pentru specialistii din domeniul semnalisticii outdoor si al graficii de interior, precum si pentru dezvoltatorii si organizatorii de evenimente.

Nu este deloc surprinzator, avand in vedere tehnologia de mare precizie pe care Epson a elaborat-o pentru acest model. Lansat anul trecut, este dotat cu doua capete de printare de ultima generatie PrecisionCore MicroPiezo TFP si o formula avansata de cerneala UltraChrome GS3 ce reusesc sa ofere rezultate excelente chiar si la viteze ridicate.

Pantone este standardul unanim acceptat pentru precizia culorilor, toata lumea stie acest lucru”, a delcarat Richard Barrow, Senior Product Manager la Epson Europe. “De aceea, este extrem de important pentru noi sa putem oferi o acuratete a culorilor spot Pantone de 98.2%. Aceasta confera imprimantei SC-S80610 un avantaj enorm in piata si ar trebui sa asigure potentialii cumparatori ca design-urile lor vor arata si in realitate la fel de bine ca si pe ecranul computerului.”

Certificarea Pantone obtinuta de Epson SureColor SC-S80610 face din acest model echipamentul perfect adaptat nevoilor acelor profesionisti pentru care si cel mai mic detaliu legat de precizia culorilor si de calitatea exceptionala a imaginilor imprimate conteaza in realizarea proiectelor.