Daca intentionezi sa incepi o afacere in domeniul industriei textilelor si a design-ului interior sau vrei sa-ti reinnoiesti echipamentul pentru productie publicitara si semnalistica, merita sa te opresti in showroom-ul Dacora de la sediul companiei din Bucuresti. Aici poti beneficia de experienta imprimarii cu intreaga serie large format de la Epson, SureColor SC-S cu ecosolvent si vei putea descoperi ce presupune imprimarea digitala pe textile cu unele echipamente din gama SureColor SC-F.

 “In urma succesului pe care l-am avut cu prezentarea imprimantelor Epson din cele doua game in cadrul proiectului Dacora Challenge Days desfasurat in Bucuresti, Cluj si Brasov, ne-am gandit sa prezentam imprimantele Epson din aceasta categorie in permanenta in cadrul showroom-ului nostru”, a declarat Cornel Pauna, Managing Partner la Dacora Print. “Suntem bucurosi ca le putem arata clientilor capabilitatile solutiilor noastre, cu scopul de a-i face pe ei mai competitivi chiar si fata de producatorii din afara Romaniei, de a-i ajuta sa-si dezvolte afacerea si de a le trezi entuziasmul si pasiunea pentru business-ul pe care si l-au ales. Scopul parteneriatului este, asadar, nu doar sa oferim solutii in piata de semnalistica sau pentru personalizarea textilelor, ci sa putem deveni numarul unu in Romania pe aceste segmente impreuna cu Epson.”

Gama imprimantelor SureColor S lansate pe piata in 2016 – SC-S80610, SC-S60610 si SC-S40610 – cumuleaza tehnologii de inalta precizie pe care Epson, dedicandu-se constant cercetarii, le-a dezvoltat si perfectionat tinand seama de feedback-ul clientilor. Tehnica PrecisionCore™, pe baza careia au fost concepute capetele de printare, incorporeza cel mai avansat cip MicroPiezo TFP® ce induce acestor echipamente viteza superioara de imprimare si, in acelasi timp, pastreaza o uimitoare acuratete a imaginilor.

Ce-ar putea fi mai interesant decat sa afli cum iti poti reduce consumul de cerneala cu pana la 50% fata de imprimantele concurente acestei game sau cum iti poti micsora timpul alocat mentenantei chiar cu pana la 80% saptamanal? Cerneala UltraChrome GS3 folosita de noua serie, cu o compozitie special gandita de Epson pentru maximizarea productiei, a fost adaptata obtinerii de rezultate excelente in imprimarea pe diverse materiale (hartie fotografica, banner, tapet, vinil, film transparent, canvas, autocolant pentru vehicule).

Te-ai fi gandit vreodata sa imprimi cu precizie de Pantone la calitate si viteza Epson? Doar in showroom-ul Dacora Print, clientii au acum posibilitatea de a afla de ce modelul de top cu 10 culori de la Epson, SureColor SC-S80610, a obtinut certificarea Pantone.

Atunci cand imprimi pe textile, este important sa te poti baza pe un echipament rapid, cu o calitate ireprosabila a printului si costuri reduse de intretinere, adaptat atat productiei in serie, cat si volumelor mici. Imprimarea digitala de la Epson scurteaza durata de executie a imprimarii comparativ cu metodele traditionale de imprimare si permite realizarea de printuri personalizate, sustinand unicitatea proiectelor.

Ce poate fi mai comod decat sa accesezi un software de design usor de folosit, cu care sa-ti dai frau liber creativitatii? Epson SureColor SC-F2000 dispune de o astfel de functie si poate personaliza tricouri intr-un mod fiabil si eficient.

Procedeul imprimarii prin sublimare pe Epson SureColor SC-F9200 ofera o redare perfecta a imaginilor, indiferent ca este vorba despre textile, echipamente sportive, haine sau alte materiale de uz casnic si de amenajare interioara, datorita capului dublu de imprimare PrecisionCore TFP® si cernelii de sublimare de ultima generatie HDK Black din gama UltraChrome® DS.

Vrei sa vezi cat de usor este sa ai un cost scazut pe metru patrat atunci cand imprimi pe textile, PAL, aluminiu, MDF tratat si sticla? Sau cat de repede poti printa un tricou?

Doar in showroom-ul Dacora sunt expuse imprimantele Epson SureColor SC-F2000 pentru imprimarea tricourilor “direct-to-garment” si Epson SureColor SC-F9200, modelul de top al gamei de imprimante cu sublimare, echipamente ce materializeaza ideile artistice ale multor creatori de moda, artisti si designeri.

Prin acest parteneriat ne dorim ca tot mai multe companii sa vada aplicatiile care pot fi realizate cu imprimantele Epson pentru a-si consolida pozitia in zonele in care activeaza sau pentru a se extinde in domenii noi de business”, a declarat Simona Decuseara, Sales & Marketing Manager Epson Romania si Bulgaria. “Produsele expuse in showroom-ul Dacora Print ajuta companiile sa isi eficientizeze costurile si sa ofere clientilor cea mai buna calitate si precizie in realizarea produselor, indiferent de materialele imprimate.