O data cu incheierea evenimentului Dacora Challenge Days, echipa Dacora s-a retras la standuri pentru evaluarea actiunii desfasurate in showroom-ul companiei in perioada 20 – 22 aprilie 2016.

Organizat impreuna cu Epson, editia din acest an a avut ca slogan “Porneste din pole position in cursa inovatiilor large format printing!” Conceptul creativ s-a bazat pe ideea ca excelenta in afaceri se poate atinge folosind performanta tehnologica si dedicare.

 Obiectivul principal al evenimentului a fost acela de a expune tehnologia de ultima generatie Epson concretizata in noua serie de imprimante pentru semnalistica Epson SureColor SC-S40610, S60610 si S80610.

Primele semne ale unei editii incununate de succes si-au facut aparitia chiar din prima zi a evenimentului. Participantii au fost incitati de noutatile anuntate, iar programul pregatit pentru vizitatori le-a permis acestora interactiunea cu specialisti in large format printing de la Epson si Dacora.

De-a lungul celor trei zile de actiune, peste 47 de companii din tara noastra au raspuns provocarii lansate de organizatori si au venit sa se convinga de eficienta Epson in imprimare. Astfel ca punctul culminant al actiunii l-a constituit tocmai testarea in direct de catre participanti a echipamentelor prezentate in showroom. Acestia au fost surprinsi de precizia si calitatea exceptionala a printurilor realizate cu noua gama de imprimante de 64 inchi si de sistemele concepute de Epson pentru a simplifica utilizarea acestora.

 Pe parcursul evenimentului s-au realizat si vanzari de echipamente din noua serie Epson SureColor SC-S.

La finalul vizitei, cei prezenti s-au bucurat de surprizele realizate in ton cu tema evenimentului, simtindu-se asemeni unor invingatori, de data aceasta in cursa inovatiilor large format printing si si-au manifestat, inca de pe acum, interesul si pentru urmatoarele actiuni Dacora Print.