Dacora Print si Epson – din nou pe pista la Dacora Challenge Days Transilvania 2016

Intr-o lume a vitezei fantastice ce-ti taie rasuflarea, unde chiar si fiecare milisecunde conteaza in dobandirea victoriei pe pista, orice mic avantaj poate fi crucial si, cu atat mai mult, avantajul tehnologic. Tocmai de aceea, echipa de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS si Epson, impartasind aceeasi viziune, si-au unit eforturile intr-o continua descoperire a tehnologiilor inovatoare care sa-i conduca spre performanta si victorie.

Primele doua locuri pe care pilotii acestei echipe, Nico Rosberg si Lewis Hamilton, le detin in continuare in clasamentul international si in sezonul 2016, ne conving din nou ca inovatia in tehnologie si adaptarea la schimbare conduc la glorie pe pista.

Inovatie in tehnologie demonstreaza si cea mai noua gama de imprimante de format mare de la Epson, SureColor SC-S, ce serveste pietei de semnalistica, decoratiunilor interioare si sistemelor de afisaj, redimensionand, de la design si pana la componente, modelele anterioare.

Create, produse si asamblate de roboti in propriile linii de productie Epson, cele trei modele ale seriei lansate la inceputul acestui an – SureColor SC-S80610, S60610 si S40610 – au fost proiectate pentru a permite utilizatorilor sa realizeze, intr-un mod precis, simplu si economic, printuri rezistente, care atrag privirile tuturor prin culori autentice si imagini clare.

Ajunse la cea de-a treia generatie, fie ca este vorba despre o configuratie dubla, ca la modelele SC-S80610 si SC-S60610 sau simpla, ca la SC-S40610, capetele de printare permanente cu care sunt echipate imprimantele noii serii incorporeaza cipurile Micro TFP (Thin Film Piezo), sustinand, prin tehnologia avansata denumita PrecisionCore, un proces de imprimare de mare precizie si calitate pentru toate cele trei modele ale seriei.

Cerneala ecologica Epson UltraChrome GS3, intr-o uimitoare gama cromatica extinsa de la 4 culori (negru, cyan, galben, magenta) pentru SureColor SC-S40610 si S60610 si pana la 10/11 culori pentru modelul SC-S80610, are o formula imbunatatita datorita concentratiilor mai ridicate de coloranti si lianti ce maresc rezistenta si aderenta pe materiale precum canvas, vinilin, substraturi comune pentru bannere, hartie fotografica, film transparent.

Epson propune cu noile imprimante un consum redus de cerneala, diminuand astfel si costurile totale de intretinere a echipamentelor. Printre culorile obisnuite (negru, cyan, galben, magenta), modelul de top al seriei SureColor, SC-S80610, aduce culori precum rosu, portocaliu, alb, argintiu metalic, cyan deschis, negru deschis, magenta deschis care extind semnificativ posibilitatile de imprimare pentru clienti, permitandu-le abordari de noi proiecte. Totodata, introducerea noilor culori a avut ca scop satisfacerea celor mai riguroase necesitati de respectare intocmai a culorii in cazul imprimarii pentru anumite branduri.

Operatorii pot schimba cu usurinta intre culorile alb si argintiu metalic, in functie de sarcinile de imprimare, fiind un echipament flexibil si atingand viteze de printare de pana la 95.1m²/h in modul cu o singura trecere pentru bannere si pana in 12.5m²/h pe film in modul de printare cu opt treceri. In timp ce SureColor SC-S60610 se potriveste imprimarii in volum mare, datorita dublului cap de printare cu care acest model este dotat, obtinandu-se rezultate foarte bune pentru imprimarea pe vinil la 29.4m²/h, bannere la 52.3m²/h si pana la 95.3m²/h pentru aplicatiile cu o singura trecere a capului de printare, modelul SC-S40610 este ideal pentru grafica de calitate superioara POS si semnalistica, fiind productiv la o viteza de pana la 58.4m²/h.

Pentru cei care isi doresc sa treaca printre primii linia de sosire, constienti fiind ca succesul afacerii lor se bazeaza si pe deschiderea fata de progresul tehnologic large format printing, evenimentul Dacora Challenge Days Transilvania 2016 va elibera adrenalina, pe 11 octombrie la Brasov si 13 octombrie la Cluj-Napoca, in cadrul testarii celor mai avansate sisteme de imprimare de format mare.