Proiectand, construind si reusind impreuna cu ALLPLAN, HP, Nemetschek Romania si Dacora Print

Sa ne gandim un moment la o constructie care ne place in mod deosebit. V-ati intrebat cum a fost aceasta inaltata?

 Ni se deschide in fata perspectiva unei lumi ce pare, la prima vedere, desprinsa din filele unui manual de proiectare. Este chiar mai mult decat atat. La baza procesului de constructie al acesteia sta un act de creatie, iar acest act trebuie sa aiba o anumita functionalitate.

Cat de mult ne poate influenta o constructie? Depinde si de felul cum intreaga echipa implicata a colaborat pentru a desavarsi actul creatiei, indeplinind intocmai ceea ce arhitectul a proiectat si si-a propus sa transmita.

In aceasta lume a creatiei, a planurilor si masuratorilor, a calculelor si desenelor tehnice, suportul tehnologic este indispensabil. Inca din faza incipienta a lucrarilor, tehnologia performanta poate influenta intreg proiectul, incurajand colaborarea in echipa si facilitand realizarea deadline-urilor conform planificarilor.

 “ReINVENT Technology” a fost conceput de ALLPLAN, HP, Nemetschek Romania si Dacora Print pentru a ne permite sa ne conectam la cea mai avansata platforma tehnologica de recreare a spatiului in care traim. Putem remodela lumea la nivel de profesionist doar accesand cele mai noi si mai flexibile instrumente pentru proiectare arhitecturala si calcul detaliat.

Doar la “ReINVENT Technology” Allplan si HP isi reunesc fortele creatoare pentru a reconfigura o noua generatie de arhitecti si constructori. O generatie care stie sa anticipeze problemele de maine, folosind tehnologia din prezent.

Daca vrei sa faci parte din noua generatie care stie sa-si concretizeze ideile, redand unicitate proiectelor, inscrie-te la conferinta “ReINVENT Technology” de pe 27 octombrie 2016 de la Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”.