“Punand tehnologia sa lucreze pentru tine” (McCarthy Building Companies)

De la o mica afacere cu cherestea intreprinsa de un imigrant irlandez in Michigan, Timothy McCarthy, si pana la ceea este astazi – una dintre cele mai mari companii de constructii din SUA , McCarthy Building Companies, Inc. a strabatut un drum lung de 150 de ani, incarcat de experiente. Un drum cladit pe dedicare si excelenta, valori care au format relatii de incredere cu partenerii si clientii si au dus performanta la nivel de traditie pentru aceasta companie.

Insufletiti de dorinta de a deveni cel mai bun constructor din America, McCarthy Building Companies, Inc. acorda tehnologiei statutul de partener care te poate sustine oricand si oriunde. Cand fiecare membru al echipei are acces, in timp real, la informatia de care are nevoie, colaborarea este la cote inalte, calitatea in parametrii maximi, bugetul se respecta, iar proiectul se livreaza in deadline.

Chiar daca ne distribuim electronic multa informatie, avem nevoie de planurile printate chiar pe santier, astfel incat sa le putem discuta si modifica impreuna”, declara Steve Karp, Project Director la McCarthy Building Companies, Inc.

Am folosit echipamentul HP DesignJet T830 pe teren pentru proiectul nostru amplu cu spitalul din Atlanta”, continua Steve Karp, “si s-a dovedit a fi un instrument de lucru foarte valoros, permitandu-ne sa imprimam orice, de la planuri si pana la randarile arhitecturale color in format mare pe care le folosim in proiectare, ceea ce ne-a ajutat sa castigam nu numai timp, dar sa economisim si bani, cu atat mai mult cu cat nu am mai fost nevoiti sa externalizam aceste servicii de imprimare.”

 HP DesignJet T830 MFP – Intelege munca de proiectare si creeaza solutii usor de folosit

 

 

 

 Evitand costurile suplimentare si intarzierile proiectelor

Comunicarea intre toate partile implicate – proprietar, subcontractor, arhitect, sef de santier – este esentiala pentru realizarea obiectivelor in constructii, favorizand actualizarea planificarilor in functie de termenele limita ale proiectului, monitorizand progresul realizat pana la un anumit moment si accelerand timpul de raspuns al echipei. “Inainte foloseam furnizori externi pentru imprimarea planurilor, dar costurile de productie erau ridicate si apareau intarzieri. Lucrurile se schimba mereu pe teren, asa ca avem nevoie, intr-un timp foarte scurt, de planuri imprimate la calitate exceptionala.”

Imprimarea si scanarea nenumaratelor documente necesare cu fiecare nou element adaugat devine o rutina cand ai la indemana un instrument pe care te poti baza in orice moment al activitatii si care, in plus, iti permite sa si economisesti pe termen lung. “Externalizarea imprimarii multelor noastre proiecte si planuri este costisitoare si complica procesul de facturare. Ne doream o solutie interna eficienta, care sa ne dea acces la printuri realizate pe loc chiar pe teren, fara a face rabat de la calitate.

Doua echipamente intr-unul singur
Cu locatii in 10 state diferite din America, este o adevarata provocare pentru McCarthy Building Companies, ca pentru orice alta companie similara, sa coordoneze la distanta si sa livreze proiecte la timp. Progresul tehnologic ne permite sa maximizam preponderenta digitalului la aproape toate nivelele vietii si ale activitatii noastre, insa cu un plan printat in fata, inconvenientele comunicarii la distanta se estompeaza. “Cand ai un proiect de constructii in valoare de 250 de milioane de dolari, ai nevoie efectiv de planuri pe hartie. Desi suntem inconjurati mai mult de digital, ne bazam intotdeauna pe planuri precise la scara larga pe care putem face modificari de mana. Imprimanta multifunctionala HP DesignJet T830 ne ofera aceasta oportunitate intr-un format compact si mobil.”