Productia merge in sistem automat!

Summa F Series va permite sa parcurgeti toti pasii necesari in productia de ambalaje pe o singura masina!

Cautati o solutie care sa fie perfect adaptata ambalajului dvs.?

Va puteti opri aici… Instrumentele de biguire si taiere ale modulului tangential de la Summa F Series va ofera posibilitatea de a realiza ambalaje in sistem automat pentru toate materialele de ambalare utilizate in mod obisnuit in industria de profil.

Productia personalizata se realizeaza cu mare usurinta in sistem digital. Finisarile complet automatizate cu Summa F Series reprezinta urmatorul pas logic intr-un flux de productie digitala de inalta calitate si productivitate cu personal minim.

Posibilitatile Summa F Series sunt infinite: cu instrumentul Creasing Wheels puteti realiza biguri in mai multe configuratii, cu diferite raze si adancimi, fiind ideal pentru o diversitate de materiale: carton, carton ondulat, polipropilena; instrumentul Electronic Oscillating este adecvat pentru a taia in adancime pana la 25 mm materiale cu o densitate mica si medie de pana la 10 mm, precum cartonul ondulat si placile foam.

Performanta ridicata a instrumentelor de biguire si taiere adaptate pentru toate materialele de ambalare utilizate in mod obisnuit elimina orice fel de concurenta.

Transformati-va ideile in realitate! Prezentati clientilor dvs. propunerile sau modelele pe care le puteti realiza in cateva secunde cu Summa F Series! Configurarea minima va permite sa actionati rapid si eficient la orice modificari ulterioare. Clientii dvs. vor fi incantati!