Epson SC-F2100 reprezinta o evolutie a tehnologiei prin calitatea imprimarii, viteza si fiabilitate

Calitate exceptionala

Capul de imprimare PrecisionCore™ TFP ofera rezolutii de print de 1440 x 720 dpi pentru cerneala color si 1440 x 1440 pentru cerneala alba.

Epson a introdus tehnologia Precision Dot care asigura controlul dimensiunii picaturilor de cerneala si pozitionarea acestora cu precizie pe suport pentru o calitate ridicata a imprimarii.

SC-F2100 vine acum cu modul de imprimare ,,double strike’’. Pentru tricourile colorate dupa imprimarea bazei de alb, daca in design aveti alb, albul este imprimat in aceeasi trecere cu trecerea de culoare creand un print color de calitate superioara intr-un timp mult mai scurt.

SC-F2100 utilizeaza cerneala UltraChrome DS certificata Eco Passport de la Oeko-Tex®, ceea ce presupune siguranta internationala a textilelor imprimate atat pentru adulti, cat si pentru copii si chiar nou-nascuti.

Imprimare cu 30% mai rapida pentru tricouri colorate

Epson a imbunatatit viteza de imprimare atat pentru articolele de imbracaminte colorate cat si pentru articolele de imbracaminte albe. In functie de modul de operare ales viteza pentru tricouri alb este aproape dubla fata de modelul anterior.

Incarcare rapida a tricourilor

Platanul este livrat cu un suport textil aderent si cu un instrument de netezire a tricoului care faciliteaza incarcarea.

Intretinere si siguranta

SC-F2100 are integrat un sistem de mentenanta automata cu un kit de curatare separat, pentru a reduce substantial mentenanta manuala. De asemenea, pentru a mentine capul de imprimare curat a fost adaugat si un dispozitiv de captare a prafului pentru a preveni acumularea de scame si praf.

Sistem de avertizare sonor in cazul detectarii erorilor de imprimare.

Sistem avansat de filtrare pentru cerneala alba

Cerneala alba este recirculata printr-un sistem intern care asigura si filtrarea inainte de a ajunge la capul de imprimare, prevenind astfel infundarea duzelor. Procesul de recirculare dureaza doar 15 secunde.

Epson Garment Creator

Software-ul Garmet Creator este disponibil gratuit pentru macOS® si Windows® si va ofera instrumente pentru text si imagini multiple, avand posibilitatea sa lucrati cu profiluri RGB si CMYK, pentru orice tip de lucrare.

Va invitam sa testati noul Epson SC-F2100 la Romanian Design Week 2018 in perioada 18-27 mai, Calea Victoriei, nr. 46.