Epson și Dacora prezintă cea mai nouă gamă de imprimante SureColor SC-S la Dacora Challenge Days 2016

 București, 13 aprilie 2016 – Epson, lider global al industriei de printing, împreună cu Dacora Print, vor prezenta cea mai noua gamă de imprimante SureColor SC-S cu ecosolvent în cadrul evenimentului Dacora Challenge Days 2016.

Astfel, în perioada 20 – 22 aprilie 2016, pasionații noilor tehnologii large format printing vor avea posibilitatea de a testa echipamentele de vârf din domeniul imprimării de mari dimensiuni. Evenimentul se va desfășura în showroom-ul Dacora Print.

Lansată la nivel internațional la sediul din Marea Britanie al echipei de Formula 1 Mercedes AMG Petronas, noua gamă de imprimante de ultima generație Epson SureColor, din care fac parte modelele SC-S80610, SC-S60610, SC-S40610, va fi prezentată în premieră și pe piața din România. Aceste imprimante încorporează numeroase caracteristici noi pentru a oferi furnizorilor de servicii profesionale de printing o calitate superioară, producție sporită şi eficiență în utilizarea cernelii.

Noua gamă SureColor SC-S şi setul de cerneluri UltraChrome GS3 cu formulă nouă oferă companiilor posibilitatea de a alege dintre mai multe imprimante cu 4 până la 10 culori (inclusiv alb şi metalic). Acestea au o serie de moduri de imprimare dedicate pentru backlit/transparente, materiale POS, autocolante pentru vehicule, tapet şi fotografii imprimate pe canvas şi o productivitate de până la 95,3 m²/h la o singură trecere pentru grafică destinată expozițiilor/afișajelor. Pe lângă o reducere substanțială a prețului cernelii, furnizorii de servicii de imprimare vor beneficia de un consum de cerneală redus semnificativ în urma noii formule chimice din cerneala GS3. Rezultatul este o îmbunătățire substanțială a costului total de exploatare în comparație cu alte opțiuni de imprimare de pe piață.

Pentru a lua parte la acest eveniment, vizitatorii se pot înscrie până pe 18 aprilie pe site-ul Dacora Print, la secțiunea “Înscriere Dacora Challenge Days”, sau accesând direct link-ul http://www.dacora.ro/inscriere-dacora-challenge-days.

Despre Epson

Epson este lider mondial în tehnologie, dedicat în a conecta oameni, lucruri și informații cu tehnologiile sale originale compacte, economice şi de mare precizie. Cu o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală și sisteme digitale de imprimare, până la proiectoare 3LCD, ochelari inteligenți, sisteme de detecție și roboți industriali, compania este axată pe încurajarea inovației și pe depășirea așteptărilor clienților în domenii precum inkjet, comunicații vizuale, wearables și robotică.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are aproape 72.000 de angajați în 93 de companii din întreaga lume şi este mândru de contribuțiile permanente aduse protejării mediului şi comunităților în care operează.
http://global.epson.com/

Despre Epson Europe

Epson Europe B.V., cu sediul la Amsterdam, este sediul central regional al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia şi Africa. Având o forță de muncă de 1.700 de angajați, vânzările Epson Europe în anul financiar 2014 au fost de 1.551 milioane de euro.
http://www.epson.eu

Programul „Viziunea ecologică 2050”
http://eco.epson.com/