Felicitari campionilor Nico Rosberg, Lewis Hamilton si echipei de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS care au dominat podiumul pentru a doua oara in acest sezon pe circuitul Bahrain din Sakhir, duminica 3 aprilie 2016!

Efortul si prestatia celor doi piloti Mercedes in competitiile Grand Prix atesta faptul ca performanta in tehnologie aduce victoria pe pista.

In Formula 1 totul avanseaza foarte rapid si este nevoie sa ai acces la cea mai noua tehnologie, fie ca este vorba despre masinile noastre, fie despre birourile noastre”, a declarat renumitul inginer de Formula 1 si Director Executiv (Departamentul Tehnic) Paddy Lowe. “Este crucial sa ai posibilitatea de a-ti face treaba eficient.”

Pe acest principiu s-a bazat si decizia incheierii la inceputul anului 2015 a parteneriatului la nivel global intre Epson si Echipa de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS. Doua branduri de talie internationala, doua organizatii dedicate excelentei, doua echipe angajate in spiritul progresului tehnologic.

Parteneriatul are ca obiectiv atragerea clientilor pe pietele cheie si consolidarea notorietatii la nivel global a brandului Epson. Compania japoneza considera ca aceasta relatie va juca un rol deosebit in extinderea la nivel mondial a profilului corporatiei si in sprijinirea cresterii afacerii pentru produsele sale – imprimante inkjet, scannere, proiectoare 3LCD si accesorii portabile, precum ochelari inteligenti, produse care monitorizeaza activitatea si sanatatea sportiva.

Suntem foarte mandri de imaginea globala a brandului nostru care a capatat  o valoare deosebita devenind partener oficial al Echipei de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS”, a declarat Presedintele Epson Minoru Usui. “Parteneriatul uneste doua branduri de renume mondial, angrenate intr-o neobosita descoperire a inovatiei, in atingerea pozitiilor de lideri internationali si crearea unor produse si a unor servicii care continua sa depaseasca asteptarile si sa trezeasca emotii in toate colturile lumii.

Mr. Minoru Usui Global President Seiko Epson Corporation

Suntem incantati sa le uram bun venit celor de la Epson alaturi de Echipa de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS”, a declarat Directorul Executiv de la Mercedes-Benz Motorsport, Toto Wolff. “Este intotdeauna o placere sa lucrezi cu organizatii care gandesc in perspectiva, iar produsele Epson se potrivesc de minune curselor si operatiunilor noastre. Modul in care Epson foloseste tehnologia inovativa pentru a obtine performanta se aliniaza perfect obiectivelor pe care ne straduim sa le indeplinim in Formula 1 si vom lucra indeaproape cu Epson pentru a promova aceste inovatii si a creste notorietatea brandului si a produselor acestora. Asteptam cu nerabdare sezonul ce va urma si suntem incredintati ca va fi un parteneriat de succes pe termen lung.

Chiar daca cele doua organizatii activeaza in domenii diferite, le uneste impartasirea acelorasi valori precum implicarea continua in imbunatatirea performantelor si interesul pentru inovatie.

Placerea de a concura este cultivata in fiecare dintre noi si de aici s-a nascut dorinta comuna a ambelor companii de a fi parte activa si necesara din viata oamenilor si a fanilor. Cei doi piloti ai echipei de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS, Lewis Hamilton si Nico Rosberg, joaca un rol activ in demersul promovarii partenerului oficial. Inca de la 1 februarie 2015, logo-ul Epson se poate vedea pe masinile de cursa, pe vizierele castilor si pe costumele de competitie ale celor doi piloti.

Toto Wolff Director Executiv Mercedes-Benz Motorsport

La mai bine de opt luni de la debutul parteneriatului, am inceput sa punem constant in practica filozofia pe care o impartasim, integrand tehnologia Epson in multe din domeniile noastre operationale”, adauga in septembrie anul trecut Toto Wolff. “Acest proces a inceput deja sa ofere beneficii deosebite si va fi continuat la un nivel tehnic mai detaliat si mai matur.”