DACORA PRINT impreuna cu EPSON ofera sansa de a testa tehnologiile de varf din domeniul imprimarii de mari dimensiuni in cadrul evenimentului Dacora Challenge Days 2016

Bucuresti, 8 aprilie 2016 – Daca esti un pasionat al noilor tehnologii large format printing, atunci pornesti din pole position la evenimentul organizat in colaborare cu EPSON, Dacora Challenge Days, ce va avea loc in perioada 20 – 22 aprilie 2016, in showroom-ul Dacora Print din Str. Prisaca Dornei nr. 2E, Bucuresti.

Ai posibilitatea sa afli noutatile din domeniul large format printing, sa iei parte la un test drive cu noile tehnologii EPSON si sa cunosti live experienta imprimarii cu uimitoarea gama de imprimante de ultima generatie Epson SureColor SC-S80610, S60610, S40610 lansate anul acesta la sediul echipei de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS din UK.

Raspunde provocarii cat mai curand posibil pentru a-ti asigura un loc pe pista si te vei convinge de ceea ce inseamna performanta, viteza, precizie si eficienta in imprimare.

Tot ceea ce trebuie sa faci ca sa poti lua parte la acest unic eveniment este sa te inscrii pe site-ul DACORA PRINT http://www.dacora.ro/inscriere-dacora-challenge-days la sectiunea “Inscriere Dacora Challenge Days” pana pe data de 18 aprilie 2016 pentru a putea fi programat la “test drive” intr-una din cele trei zile de competitie.

Investitia in tehnologie le-a adus pilotilor de Formula 1 MERCEDES AMG PETRONAS Lewis Hamilton si Nico Rosberg victoria in competitii. Lasa-te condus si tu de inovatia tehnologica si imbunatateste performanta afacerii tale, participand la demonstratiile din cadrul evenimentului!

La finalul fiecarei zile de testari te vei putea bucura de surprizele pe care le-au pregatit organizatorii, intr-o atmosfera relaxanta de care numai campionii au parte.

Despre Dacora Print
Cu o experienta de peste 10 ani, Dacora Print reprezinta unul dintre cei mai importanti furnizori de pe piata de materiale si echipamente specializate pentru large format printing din Romania, oferind pentru produsele achizitionate si expertiza in service autorizat.

Dacora Print este Exclusive Partner Large Format pentru Epson, partener Onyx, Summa, Jetrix, Neschen, Avery Dennison, Sihl Digital Imaging, Gold Partner HP – Large Format Printing pentru aplicatii CAD si POS, Neolt, Kip, es-te, Contex, Ergosoft, ColorGate.