Cursa inovatiilor large format printing continua si in inima tarii

Lanseaza-te alaturi de Dacora Print, Epson si Summa la Dacora Challenge Days Transilvania 2016!

Ca un ecou al editiei incununate de succes Dacora Challenge Days 2016 ce a avut loc la Bucuresti in primavara acestui an, Dacora Print impreuna cu partenerii sai Epson si Summa organizeaza un nou eveniment Dacora Challenge Days 2016, ce se va desfasura, de aceasta data, in inima tarii.

 Daca urmaresti cu entuziasm informatiile de ultima ora din cursa imprimarii large format pe piata romaneasca, atunci vei dori cu siguranta sa iei parte pe 11 octombrie la Brasov si pe 13 octombrie in Cluj-Napoca la o noua competitie Dacora Challenge Days Transilvania 2016.

Timp de doua zile, esti invitat sa participi la un test drive prin care vei putea explora imprimarea cu cele mai avansate capete de printare de la Epson – PrecisionCore MicroPiezo TFP – ale uimitoarei game de imprimante lanstate anul acesta Epson SureColor SC-S80610 si SC-S60610. Vei avea ocazia de a experimenta tehnologia imprimarii digitale direct pe textile si de a te convinge de eficienta si fiabilitatea primei imprimante de top direct-to-garment de la Epson, SureColor SC-F2000. Cutter plotterul Summa D140FX va arata celor prezenti cat de precis si de rapid poate fi procesul de taiere pe contur, fluidizand si eficientizand productia.

Tot ceea ce ai de facut pentru a participa la eveniment este sa te inscrii pe site-ul Dacora Print http://www.dacora.ro/inscriere-dacora-challenge-days la sectiunea „Inscriere Dacora Challenge Days Transilvania 2016” pana pe data de 7 octombrie 2016 pentru a putea fi programat la test drive.

Ca si in Formula 1, unde tehnica avanseaza cu o viteza uluitoare si se bazeaza pe investitii constante in tehnologie pentru a obtine victoria, ultimele modele SureColor SC-S de la Epson demonstreaza ca si in domeniul imprimarii se poate atinge performanta prin spirit inovator.

Fii campion in afaceri alaturi de Dacora Print, Epson si Summa si vino sa testezi imprimarea cu cea mai noua serie de echipamente large format Epson SureColor SC-S! Pregateste-te pentru noi surprize in cadrul evenimentului Dacora Challenge Days Transilvania 2016!