Nico Rosberg, Lewis Hamilton si Epson SureColor SC-S, campioni in cursa performantei

Cand rulezi cu peste 300km/h, intr-un monopost de Formula 1 este dificil sa te mai concentrezi si la altceva in afara pistei. Ochii a peste 30 de milioane de fani din lumea intreaga au fost atintiti in acest weekend asupra pilotului Nico Rosberg care a castigat pe circuitul din Shanghai – China cel de-al saselea titlu consecutiv din cariera sa, conducand echipa Mercedes-Benz la cea de-a o suta participare pe podium din Formula 1. Ani de zile de antrenamente intensive si zeci de participari la competitii, milisecunde care dicteaza departajarea si mii de kilometri parcursi sub presiunea vitezei si a cronometrului. Doar rezistenta, priceperea, tenacitatea si reflexele excelente ale unui pilot de curse talentat pot face fata incordarii competitionale.

Dar o cursa nu se poate castiga de unul singur. “De ce este nevoie pentru a forma un campion? O echipa dedicata si o viziune comuna pentru excelenta” declara Toshimitsu Tanaka, Managing Director Epson’s Regional Office si Epson Singapore.

Tinand cont de victoriile si evolutia fantastica din ultimii ani in competitiile de Formula 1 ale celor doi piloti de la MERCEDES AMG PETRONAS, Lewis Hemilton si Nico Rosberg au fost considerati de catre presa de specialitate drept modelul contemporan al pilotului de curse de Formula 1. Debutand de la varsta de 6 ani – Nico Rosberg si 8 ani – Lewis Hemilton, pe pistele de karting, cei doi talentati piloti vor deveni colegi de echipa pentru prima data in anul 2000 in cadrul curselor de juniori. Inca de atunci stiau ca fara suportul constant al unei tehnologii de exceptie si a unei echipe experimentate nu poti culege laurii pe pista, asa ca 13 ani mai tarziu aveau sa se reintalneasca la cea mai puternica echipa de Formula 1. MERCEDES AMG PETRONAS beneficiaza in cadrul parteneriatului stabilit la inceputul anului 2015 de experienta, performanta si tehnologia de ultima ora de la EPSON, considerand ca eficienta si calitatea reprezinta punctele cheie in cursa pentru succes.

Tehnologia este un mod de viata acum”, declara Louis Hamilton. “Formula 1 se refera la tehnologie, inovatie, performanta, se refera la noi ca fiind cei mai buni. De aceea, noi si Mercedes-Benz intotdeauna ne asiguram ca avem parteneri care impartasesc aceleasi valori ca si noi”, continua intr-un interviu pentru BleacherReport.com triplul campion mondial de la MERCEDES AMG PETRONAS. “Suntem norocosi ca lucram cu Epson. Este extraordinar sa poti vedea tehnologia pe care au reusit sa o implementeze.

In efortul permanent de a atinge excelenta in inovatie, Epson isi sustine clientii si partenerii sa-si indeplineasca visurile. Conceperea celei mai noi game de imprimante de 64 inchi Epson SureColor SC-S a avut la baza tocmai aceasta viziune, fiind orientata catre productivitate ridicata, calitate exceptionala si rezistenta la uzura.

Eficiente si rapide, toate cele trei modele Epson SureColor SC-S40610, S60610 si S80610 se adapteaza diferitelor medii de tiparire (vinilin, film transparent, hartie fotografica, substraturi comune pentru bannere, panza), ce sunt folosite in semnalistica outdoor si in grafica de interior, respectand cu precizie dimensiunile printurilor datorita controlului automat al tensionarii AD-ATC de-a lungul intregii role de tiparire.

Fie ca este vorba despre un dublu cap de imprimare ca la modelele SC-S80610 si SC-S60610 sau simplu ca la modelul SC-S40610, noua serie aduce pe piata tehnologia de ultima generatie Epson PrecisionCore TFP, oferind imaginilor o calitate excelenta si o rezolutie maxima de pana la 1.440×1.440dpi gratie configuratiei duzelor de imprimare la 360dpi.

Oferind precizie ridicata si acuratete deosebita la viteze de imprimare de la maxim 48.6m²/h (schita) pentru modelul SC-S40610, pana la 95.3m²/h (schita) pentru modelul SC-S60610 si pana la 95.1m²/h (schita) pentru modelul SC-S80610, noua gama de echipamente surprinde printr-o serie de functii gandite sa simplifice utilizarea.

Sistemul automat de curatare si intretinere a capului de printare, eliminand praful si reziduurile pentru o imprimare exceptionala constanta de-a lungul intregului proces de productie, modul PrecisionDot incorporand cele trei tehnologii Half Tone Module, LUT si Micro Weave ce imbunatatesc calitatea imaginilor imprimate pe toate mediile de tiparire, setul extins de culori si noul sistem Ink Flow Regulator ce agita automat cernelurile, creand culori uniforme si constante la fiecare imprimare, toate vin in intampinarea nevoilor utilizatorului, reducand astfel si costurile de intretinere si productivitate.

Ultima generatie de echipamente uimeste prin noua formula de cerneala Epson UltraChrome GS3, cu uscare rapida si fara nichel, concretizata intr-o gama pornind de la 4 culori pentru modelul SC-S40610, 2×4 culori pentru SC-S60610 si pana la 9/10 culori pe care modelul de top al seriei, SC-S80610, il aduce in piata, permitand o folosire redusa si eficienta a cernelii fata de modelele anterioare. Culoarea rosie care completeaza fantastica paleta de culori pe care ultimul model o propune (C, M, Y, K, Lc, Lm, Lk, Or), alaturi de metalic sau alb vor da valoare deosebita imaginilor imprimate.

Daca vrei sa tii pasul cu informatiile de ultima ora din large format printing, vei putea chiar sa testezi aceste trei noi modele in perioada 20 – 22 aprilie 2016, in cadrul evenimentului Dacora Challenge Days.