Franz Advertising, deschizator de drumuri pentru imprimarea pe textile in Romania

In anul 1998, cand Franz Dieter a inceput afacerea, piata de obiecte personalizate din Romania era inca virgina. Publicul era nerabdator sa poata cunoaste si accesa noi modalitati de a-si exprima personalitatea, astfel ca cererea si vanzarile din magazinul situat in Unirea Shopping Center din capitala au luat un avant uimitor.

 “Am fost primul din Romania care a adus imprimarea pe textile”, ne marturiseste Franz Dieter, care a dezvoltat, de-a lungul celor 18 ani de functionare, unul dintre cele mai cunoscute magazine de realizare a obiectelor personalizate din tara noastra.

De atunci, tehnologia a avansat, preferintele clientilor s-au diversificat, gusturile au devenit mai rafinate, iar exigentele acestora au crescut.

 Deschis catre noutate si progres tehnologic, Franz Dieter a tinut pasul cu ritmul alert al schimbarilor, innoind periodic si atent echipamentele din atelierul sau. A asteptat ca piata din Romania sa-i poata oferi varianta optima de solutionare a nevoilor sale de imprimare pe textile – echipamentul cu un inalt grad de performanta tehnologica, cu fiabilitate ridicata si costuri de mentenanta scazute.

 Epson SureColor SC-F2000 este piesa de rezistenta pentru imprimarea direct pe tricouri din magazinul lui Franz Dieter

Demult imi doream un astfel de echipament. Am cumparat imprimanta Epson SureColor SC-F2000 in octombrie 2014. Este un produs de calitate, iar faptul ca am avut posibilitatea sa primim echipamentul in custodie pentru cateva saptamani inainte de a-l cumpara a fost unul dintre argumentele principale pentru achizitie”, declara patronul magazinului.

Echipamentul este folosit zilnic la imprimarea direct pe tricouri pentru a oferi clientilor cele mai bune servicii personalizate si intens mai ales in perioada premergatoare Sarbatorilor de iarna, Dieter estimand ca investitia sa va fi recuperata in aproximativ 3 ani de zile de la achizitie.

Se pot imprima direct pe material, indiferent ca sunt 100% bumbac sau in combinatie cu minim 50% bumbac, atat tricouri, cat si alte obiecte personalizate (sepci, pungi, huse de pernite sau de scaune) cu o grosime de pana la maxim 25mm.

Rezultate exceptionale cu maximum de productivitate si un minim de timpi morti in procesul de productie
Tehnologia Epson presupune furnizarea unui produs cu cea mai ridicata calitate intr-un timp foarte scurt, oferind clientilor posibilitatea de a-si manifesta preferintele intr-o maniera moderna, creativa si personalizata.

Cu un design conceput si produs in intregime de Epson, echipamentul imprima un tricou alb in 27 de secunde si un tricou de culoare inchisa in mai putin de 2 minute, folosind cerneala alba ca si culoare de baza.

Ce i-a facut pe cei mai multi dintre clienti sa se reintoarca multumiti in magazinul Franz Advertising? Calitatea ireprosabila a produsului oferit, paleta extinsa de servicii si rapiditatea efectuarii procedurilor de imprimare ce a micsorat timpul de asteptare a clientului in magazin – toate acestea au dat o noua dimensiune afacerii cu tricouri personalizate datorita primei imprimante direct-to-garment de la Epson achizitionata prin consultantii Dacora Print.

Clientii apreciaza calitatea imprimarii realizate pe tricouri, iar acest echipament ne permite sa producem printuri cu grafica moderna, cu detalii fine, pe care nu le puteam face inainte”, ne spune Dieter.

Performanta ridicata, intretinere usoara, consum redus de cerneala, imprimare de calitate excelenta a graficii multicolore intr-un timp scurt – tocmai de ceea ce are nevoie un intreprinzator, fie consacrat, fie la inceput de drum pentru a se bucura de servicii de imprimare eficiente din punct de vedere al costurilor.

Imprimanta dispune standard de un program de imprimare Garment Creator Software simplu de folosit, accesibil oricarui utilizator, chiar si celor mai putin avizati in acest domeniu, continand setari clare care fac diferenta intre imprimarea tricourilor de culoare alba si a celor de culoare neagra. Programul permite, de asemenea, salvarea unei configuratii predefinite a anumitor culori, dispunand si de o functie de calcul al costurilor de imprimare ce estimeaza volumul de cerneala ce se va folosi pentru fiecare proiect, precum si costul aferent.

 “Totodata ne da posibilitatea sa printam in volume mici si astfel putem sa dam curs si comenzilor de dimensiuni reduse pe care le putem onora foarte repede pentru ca imprimarea unui tricou dureaza putin”, adauga Franz Dieter.

Prin tehnologia PrecisionCore, viteza ridicata a capului de imprimare MicroPiezo TFP sustine calitatea de exceptie a printului
PrecisionCore este tehnologia ce permite imprimarea textilelor cu o uimitoare viteza ce face diferenta fata de imprimantele concurente. Pe baza acesteia a fost conceput capul de imprimare MicroPiezo TFP cu care este dotata Epson SureColor SC-F2000, fiind considerata printre cele mai rapide tehnologii de imprimare cu cerneala din lume. PrecisionCore face ca duzele din capul de imprimare sa emita picaturi de cerneala perfect rotunde si fara imperfectiuni si sa le plaseze exact acolo unde este nevoie cu o foarte mare precizie.