O  atingere de argint – EPSON SureColor SC-S70600 a fost aleasa pentru amenajarile interioare de la Rolls-Royce

Un brand impresionant, recunoscut pe plan global, precum este Rolls-Royce isi poate mentine reputatia printr-o politica a calitatii exceptionale implicata in toate actiunile sale. Atentia companiei acordata fiecarui detaliu se combina perfect cu motto-ul acesteia – “Trusted to Deliver Excellence” – chiar si atunci cand se amenajeaza un interior de Receptie pentru clienti dintr-o cladire a companiei cum este Rolls-Royce Derby din UK cu peste 11.000 de angajati.

Ltd Limited – specialisti in productia de printuri si TP Bennett din Londra – experti in arhitectura au fost alesi de companie pentru realizarea acestui proiect care sa reflecte intocmai prestigiosul brand Rolls-Royce.

Alegerea acestora a fost perfecta pentru indeplinirea cerintelor din brief-ul celor de la Rolls-Royce, caci Ltd Limited din Londra sunt profesionisti in tehnicile de printare folosind cerneala metalica si alba. Datorita performantului echipament de la EPSON SureColor SC-S70600, cei de la Ltd Limited au putut produce uluitorul perete interior argintiu, albastru si alb opac si grafica pe sticla pe care le-au conceput pentru spatiul Receptiei. Au imprimat grafica pe vinil transparent si tapet la sediul lor din Londra si le-au montat mai apoi la Rolls-Royce Derby. Va dati seama de cata precizie si indemanare este nevoie pentru a realiza materialele exact pe dimensiunile cerute pentru o grafica ce se intinde continuu pe 15m?

De fapt, Ltd Limited a fost prima companie din UK care a investit in imprimanta de format mare (64 inch) cu 10 culori EPSON SureColor SC – S70600, dandu-si seama cat este de eficient sa ai un echipament care sa imprime impecabil la format mare – prima de acest fel din seria Epson – care sa foloseasca pe langa cele 8 culori, simultan si cerneala alba si metalica.

“Am ales aceasta imprimanta inovativa, pentru ca reuseste sa combine abilitatea de a realiza, la o calitate foarte ridicata, grafica in mai multe culori, alaturi de argintiu si alb, pe o varietate de materiale – toate facandu-se simultan pe o singura masina” a declarat Seymour Reeves, Directorul de la Ltd. Limited. “Inainte sa achizitionam acest echipament, trebuia sa lucram pe mai multe imprimante, astfel incat sa putem obtine rezultatele pe care cerintele ultra-brand-ului Rolls-
Royce le impunea.

La intrebari precum cele pe care Ltd Limited si le-a pus inainte de a folosi o tehnologie noua: care va fi calitatea imprimarii? dar timpul de productie? cum va arata lucrarea la final? imprimanta EPSON SureColor SC-S70600 a raspuns peste asteptari. “Ne-a permis sa imprimam la o calitate foarte buna degradeuri metalizate si albe, precum si combinatia celor doua nuante – obtinandu-se astfel efecte pe care nu le puteam produce inainte.

Trebuia ca fiecare picatura de culoare adaugata, fiecare particica de creatie realizata sa depaseaca asteptarile tuturor celor implicati. Suntem foarte mandri de rezultatele obtinute si sunt bucuros sa spun ca si celor de la Rolls-Royce si TP Bennett le-a placut foarte mult ce am creat.”

Si cum sa nu admiri aceasta lucrare… mai bine spus manifestare artistica ce pune in evidenta valorile impresionantului brand Rolls-Royce?! Priviti cum s-au desfasurat amenajarile!