Sa dam calitate de exceptie imprimarilor cu sublimare prin EPSON SureColor SC-F7200 si SC-F6200

EPSON si-a extins gama de imprimante cu sublimare de format mare SureColor pentru producatorii de textile, companiile de productie publicitara si studiourile fotografice, lansand pe piata din Romania noile modele SC-F7200 si SC-F6200.

Culori stralucitoare pe o gama larga de medii de tiparire
Cele doua modele recent lansate pot fi folosite atat pentru imprimarea echipamentelor sportive si imbracaminte, cat si pentru textile de uz caznic. Modelul SC-F6200 se potriveste, mai ales, producatorilor de obiecte promotionale, intrucat foloseste diferite medii de tiparire rigide, facilitand astfel procesul de personalizare a articolelor promotionale (inclusiv cani, carcase de telefoane sau tablete).

“Am pus laolalta cele mai recente tehnologii dezvoltate de inginerii Epson, pentru a oferi clientilor doua noi modele de imprimante cu sublimare. Prin intermediul functiilor sale noi si imbunatatite, modelul SC-F6200 deschide o multitudine de posibilitati pe piata fotografica, in special pentru imprimarea de fotografii pe medii rigide, precum metalul si lemnul. In plus, modelul SC-F7200 a fost creat si dezvoltat in mod exclusiv pentru a ajuta piata de textile roll-to-roll la obtinerea unor rezultate remarcabile”, a declarat Simona Decuseara, Sales&Marketing Manager Epson pentru Romania si Bulgaria.

Proiectate pentru cresterea productivitatii si a eficientei costurilor clientilor, aceste imprimante ofera utilizatorilor posibilitatea realizarii lucrarilor cu un nivel ridicat al acuratetii imaginii, chiar si la rezolutii mari de pana la 720×1.440 dpi. Excelenta calitate a printului deriva din inovativa combinatie a tehnologiei capului de imprimare EPSON PrecisionCore TFP cu setul de cerneluri UltraChrome® DS ce permit imprimarea in culori vii si nuante fine, dand claritate contururilor, precum si rezistenta deosebita la spalare si lumina, abraziune si transpiratie. Cu un sistem de cerneala integrat de 1.5 litri care se reincarca usor si o tehnologie pentru picaturi de cerneala de dimensiuni varibabile, folosindu-se cerneluri originale EPSON, cele doua imprimante dau din start utilizatorilor beneficiul reducerii costurilor de imprimare pe metru patrat, marind durata de viata a capului de imprimare, facilitand operatiunile de curatare si, astfel, reducand timpul alocat mentenantei echipamentelor.

Descoperirile nu se opresc aici! EPSON a creat, in mod special pentru industria textila, si o noua cerneala neagra HDK, care faciliteaza imprimarea culorii negre in nuante intense, dar si neutre.

Producand mai mult, intr-un timp mai scurt
Imprimand pe mai multe tipuri de hartie destinate transferului prin sublimare cu latimi de pana la 44 inch (1.117 mm) pentru SureColor F6200, respectiv 64 inch (1.625 mm) pentru modelul SC-F7200, echipamentele au o rata a productivitatii mai ridicata comparativ cu predecesoarele lor, viteza de imprimare aproximativa la o trecere fiind de 63.4 m²/h pentru SC-F6200, respectiv 58.9 m²/h pentru SC-F7200.

Gandind, producand si consumand ECO
Si pentru ca aceasta companie respecta mediul inconjurator si resursele acestuia, prin aplicarea unei politici de diminuare a impactului asupra mediului in configurarea tuturor produselor, serviciilor si a operatiunilor aferente, si aceste doua imprimante nou lansate sunt construite pe acelasi principiu de reducere a consumului energiei. Beneficiind de cate un recipient de 2 litri pentru colectarea deseurilor, eliminarea reziduurilor de cerneala se face acum intr-un mod mult mai simplu si mai economic, reducandu-se astfel si costurile de pierdere a cernelii.

Cu aceste doua noi modele de imprimante care ofera adaptabilitate si flexibilitate in alegerea materialelor, productivitate ridicata, fara a face rabat de la calitate, garantie si service autorizat, clientii care opteaza pentru cele doua noi modele – EPSON SureColor SC-F7200 si SC-F6200 – resimt, inca de la inceput, beneficiile unor echipamente performante si fiabile, ce vor contribui la eficientizarea costurilor si indeplinirea, la o calitate ireprosabila, a cerintelor clientilor.