Pe masura ce accesibilitatea dintre echipamentele de imprimare color si alb-negru continua sa scada, KIP a lansat recent o noua serie de sisteme de imprimare color proiectate pentru a creste productivitatea, a imbunatati calitatea imaginii si un control tehnic avansat, oferind cel mai mic cost total de operare in industria de documente de format mare. Daca ati asteptat pentru a cumpara ce mai noua tehnologiei de imprimare, KIP Seria 800 Color este cea mai buna solutie pentru fluxul de lucru de birou.

Un argument solid in favoarea KIP Seria 800 Color il reprezinta simplitatea: un singur echipament multifunctional (imprimare, scanare, copiere), un singur contract de service, o singura masina pentru formarea ca utilizator.

Cu noua serie de plottere multifunctionale KIP Seria 800 va ofera viteza, precizia culorilor si calitate de lunga durata, toate intr-un singur pachet convenabil.

Sistemul KIP 860 Color va viteza de imprimare ambele variante color si alb-negru; scanare color optional; sistem de stivuire, precum si capacitatea de a urmari si factura costurile de imprimare cu noul user-friendly KIP Accounting Suite.

Eliminati limitarile pentru printuri arhitecturale si oferitii departamentului de marketing posibilitatea de a expune imprimari cu o calitate exceptionala care nu sunt in mod tipic asociate cu imprimante tehnice ale acestui calibru.

Niciodata productivitatea nu a foat mai usoara, KIP 860 Color are toate caracteristicile si functiile sistemului la indemana prin navigarea cu touchscreen intuitiv care automatizeaza de copierea, scanarea si functiile de tiparire printr-o singura atingere.

Aruncati o privire pe caracteristicile echipamentelor KIP Seria 800 Color si decideti singuri, noi suntem convinsi ca aceste masini ofera valoarea de greutatii lor in aur!