Unicitate si multifunctionalitate: cu HP Designjet T3500 imprimati, copiati si scanati alb-negru si color pe un singur echipament

Chiar daca vechiul sistem pe care imprimati in prezent inca va serveste bine, v-ati gandit totusi ca o tehnologie neactualizata v-ar putea tine pe loc? Furnizorii de echipamente si servicii Wide Format Printing au identificat, in randul clientilor, tendinta de a ignora modernizarea imprimantelor, cel mai probabil, din motive financiare. Si totusi, daca ati pierde bani sau timp din cauza sistemului actual de imprimare de care dispuneti? Sau daca plotterul dvs. actual proceseaza cu dificultate fisiere complexe, precum cele generate de aplicatiile CAD sau GIS?

In spiritul sloganului “Keep reinventing!”, la 25 de ani de la lansarea primei imprimante HP Designjet ce a impus pe piata un nou standard in design-ul large format, HP Inc. continua sa revolutioneze tehnologia prin produse fiabile si la preturi convenabile.

Avand peste 3 milioane de imprimante HP Designjet vandute in intreaga lume, cu modelul HP Designjet T3500 compania americana aduce pe piata cel mai productiv MFP color de format A0.

Recompensata cu IF World Design Award in 2015 pentru designul sau remarcabil, imprimanta multi-functionala HP Designjet T3500 ofera “o inegalabila usurinta in utilizare”: incarcarea frontala automata a hartiei, regasirea cu usurinta a foilor imprimate intr-o tava de colectare cu o capacitate de 100 de coli format A1 si partea superioara lata ce poate servi drept suprafata de lucru fac din acest produs “singura imprimanta large format care poate fi folosita de o persoana in scaun cu rotile”.

Reduce cu 50% timpul alocat pregatirii imprimarii de format mare de orice marime

Conceput pentru a face fata unui volum ridicat de imprimare ce trebuie realizata la standard profesional, acoperind intru totul nevoile utilizatorilor din sectorul intreprinderilor si al companiilor, HP Designjet T3500 permite operatiuni ce nu necesita supravegherea, facilitand procesul de imprimare: controleaza setarea marginilor si a formatelor, verifica automat orice dezacord inainte de imprimare, clasifica automat datele in functie de format (A0, A1, A2, A3, A4), culoare.

“Capacitatea mare a rolelor media (de pana la 200m lungime si 180mm diametru), cele 6 cartuse mari de cerneala de pana la 300ml fiecare, conectarea WiFi si un scanner integrat perfect permit fluidizarea comunicarii si a productivitatii ca niciodata pana acum” (IF World Design Award 2015).

Productivitatea atinge un nivel superior la preturi avantajoase
Beneficiind de o calitate a imprimarii de 2400 x 1200dpi optimizati si de o rezolutie a scanarii de pana la 600 x 600dpi, dotata cu un procesor foarte rapid si un scanner cu randament mare de productivitate, HP Designjet T3500 eficientizeaza costurile in raport cu productivitatea. Dintre cele 6 rezerve mari de cerneala, 3 sunt nuante de negru (MK, BK, Grey), ceea ce conduce la o imprimare alb-negru la costuri reduse.

In plus, eficienta energetica data de certificarea Energy Star® permite costuri de operare convenabile. Intrucat echipamentul nu necesita timp de incalzire, este nevoie de doar 21 de secunde pentru imprimarea unei pagini D/A1, putandu-se realiza 120 imprimate A1/h si 60 imprimate A0/h.

Multiple functii intr-un echipament unic
Daca pana acum cativa ani era nevoie de doua echipamente pentru a putea imprima atat color, cat si alb-negru, in prezent, producatorii Wide Format pun la dispozitia clientilor sisteme avangardiste care devin mai performante de la o generatie la alta, incorporand o multitudine de facilitati.

HP T3500 imbina mai multe avantaje ce fac ca munca sa se simplifice considerabil: optiunea de scanare pe loturi, scanare si trimitere direct catre email, un control mai bun al documentelor PDF cu software-ul HP SmartStream (optional), gestionarea eficienta a proiectelor, afisarea tuturor informatiilor necesare intr-o singura fereastra, cu previzualizari precise, inclusiv amplasarea si plierea desenelor.

Securizarea documentelor reprezinta inca un atuu al acestei imprimante. Hard-ul securizat, optiunile de stergere ulterioara a documentelor securizate de pe disc, accesul controlat la imprimare creeaza utilizatorilor un climat de siguranta ridicata in timpul desfasurarii operatiunilor.

Sprijinindu-si clientii in atingerea obiectivelor profesionale, HP Inc. a reusit, de fiecare data, sa ofere pietei produse inovatoare, care reprezinta rodul unei investitii de peste 30 de ani in cercetare si progres tehnologic si, in mod special, in dezvoltarea cernelurilor si a capetelor de imprimare. Cu HP Designjet T3500 ai acces la unele dintre cele mai noi si mai competitive tehnici de imbunatatire a fluxului de munca.